Welkom bij Stardylia

Zolang als ik mij herinner, heb ik mijn moeder, Marjan van Zeyl bezig gezien met het maken van de meest prachtige creaties. Deze varieerden van kleine schetsen in houtskool, kleurige potloodtekeningen, mysterieuze aquarellen, grote expressieve olieverf doeken, en lieflijk kleine schilderijtjes. Als kind genoot ik van het ontstaan van al dat moois. Het heeft mijn jeugd vorm en kleur gegeven.

 

Nu, als volwassene kan ik met veel plezier terug kijken naar mijn kindertijd via al deze mooie afbeeldingen die mijn moeder er van gemaakt heeft. Van een aantal van deze afbeeldingen, en ook nieuwe ontwerpen, waarbij ze zich heeft laten inspireren door haar omgeving, heeft Marjan van Zeyl prentbriefkaarten laten drukken. Zo laat zij iedereen meegenieten van bijvoorbeeld het kinderspel van haar kinderen en kleinkinderen, de verre reizen die ze gemaakt heeft, en haar beleving van de natuur om haar heen. Wat het werk van Marjan van Zeyl heel aantrekkelijk maakt, is de herkenbaarheid die zowel het kleine kind, grotere kinderen en ook volwassenen en ouderen zo tot de verbeelding spreekt.

 

Regelmatig kom ik mensen tegen die de kaarten heel mooi vinden en mij vragen waar ze de kaarten kunnen kopen, vaak is er dan geen verkooppunt bij hen in de buurt. Voor mij was dat de aanleiding om een eigen bedrijf, ‘STARDYLIA' te starten en een webwinkel te beginnen. In deze webwinkel zijn alle prentbriefkaarten, posters en boeken van Marjan van Zeyl te vinden. Om de kaarten en posters beter tot hun recht te laten komen, kunt u bij STARDYLIA ook kaartenstandaards en wissellijsten vinden. Zo kunt u de kaarten en posters bijvoorbeeld inlijsten of er een seizoenstafel mee van sfeer voorzien. Natuurlijk is het ook fijn om een ander te verblijden, of je medeleven te tonen door het sturen van een kaart van Marjan van Zeyl.

 

Vanwege de auteursrechten zijn de afbeeldingen op deze website voorzien van een watermerk. Vanzelfsprekend staat dit in werkelijkheid niet op de kaarten en posters.

 

Met veel plezier heb ik deze website samengesteld, ik hoop dat u er net zo van geniet!

Nathalie van Zeyl